Geslaagd cultureel café St. Anthonis

Geslaagd cultureel café St. Anthonis

Het vorige week gehouden cultureel café in Oele ton’s gasterij was (weer) zeer geslaagd. Onder ruime belangstelling en in een ontspannen sfeer kon ik, samen met Joke Koppers van de organisatie, in een interessant gesprek met de bezoekers mijn werk en de onderhanden projecten toelichten. Voor de gelegenheid had ik enkele werken opgesteld en is er door het portfolio op mijn website ‘gewandeld’. Er was voldoende ruimte om de thema’s langs te laten komen en er werden goede vragen gesteld.

Mijn mede gast, beeldend kunstenares Peet Teunissen uit Haps, had dezelfde ervaringen en was zeer tevreden. En ook de derde gast, gitaarvirtuoos Jan Janssen uit Mook, wist met zijn excellent gitaarspel het publiek tot groot enthousiasme te stuwen.

De presentaties werden afgewisseld door de muzikale ondersteuning van een kwartet dat een lazy-jazzy-achtige muziek speelde.
Kortom, ik kan terugzien op een fijne avond. En er  kan worden vastgesteld dat het cultureel café St. Anthonis een toe te juichen initiatief heeft opgepakt dat hopelijk nog lang blijft voortbestaan!