Huntenkunst 2018

Huntenkunst 2018

Op 25, 26 en 27 mei wordt de 26e editie van de manifestatie Huntenkunst gehouden. Huntenkunst is een van de meest interessante kunstbeurzen in Nederland. Er is werk te zien van kunstenaars uit binnen- en buitenland met een gevarieerd aanbod van eigentijdse kunst. Traditioneel staat tijdens de manifestatie de kunst uit een specifiek land centraal. Dit jaar is dat Roemenië.

DRU Industriepark

De beurs wordt gehouden in de SSP hal, deel uitmakend van het DRU Industriepark en nu rijksmonument. Een fraai voorbeeld van Nederlands industrieel erfgoed.
De bijzondere sfeer van de hal zorgt voor een unieke beleving van een brede collectie kunst uit verschillende disciplines.

Presentatie 3e variant ‘project glasnegatieven’

Dit jaar doe ik voor de 3e keer mee aan de kunstmanifestatie.
Op deze editie zal ik voor de eerste keer de derde variant van het ‘project glasnegatieven’ presenteren. Daarnaast zijn enkele werken uit mijn landschapsserie te zien.

Speciale beursaanbieding

Alléén tijdens de beursdagen zijn werken uit mijn  ‘Oudland’ serie tijdelijk te koop voor de speciale prijs van € 50 per stuk (ingelijst, gemonteerd in zuurvrij passepartout, formaat 30×30) of € 35 per stuk (niet ingelijst, wel gemonteerd in passepartout, formaat 30×30). Voor een indruk van de Oudland-werken klikt u hier.
Als u vervolgens doorklikt op ‘oudland’ komt u in het betreffende portfolio terecht.
Als er nog plaats voor is neem ik ook enkele werken uit de KunstKoopActie 2018 mee.

U kunt mij en mijn werk zien op standnummer 141.
U bent van harte welkom!

SSP-HAL
Drulaan 2
Ulft

open:
vrij 25 mei van 17.00 tot 21.00 uur

za 26 mei van 10.00 tot 20.00 uur
zo 27 mei van 10.00 tot 18.00 uur

toegang € 9 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Informatie: www.huntenkunst.org