kunst als houvast


Scroll naar beneden voor alle edities van de rubriek
‘Kunst als houvast’


Kunst als houvast

In april 2020 startte Wil Friesen de rubriek ‘kunst als houvast’. Laten we zeggen dat het bijzondere tijdsgewricht van toen hem daartoe aanzette. Niet dat hij daarmee de wereld zou veranderen. Op zijn best was het een bescheiden bijdrage om een moment van afleiding te bieden.
In deze rubriek bracht hij telkens één van zijn werken onder de aandacht, aangevuld met een handvol beschouwende, licht filosofische  overwegingen.
Tot oktober 2020 heeft hij 10 edities gepresenteerd.

Tot leven wekken

Nog steeds is er genoeg aanleiding voor dit kunstzinnige houvast. De heilzame werking van een kort moment van rust, van overweging, misschien wel bezinning en nader tot jezelf komen, kan nauwelijks worden overschat.
Kunst als houvast, eigenlijk is het iets voor alle tijden…

Hieronder is een galerij opgenomen waarin de afzonderlijke ‘houvasten’ zijn opgenomen. Door op het beeld zelf te klikken komt je uit bij het volledige bericht.

Geboxte houvasten

Uit de gepubliceerde ‘houvasten’ zijn er 6 geselecteerd waarvan een fine art print op Hahnemühle William Turner 310g/m2 is gemaakt. Samen met de bijbehorende tekst en een certificaat zijn ze ieder in een mooie geschenkdoos opgenomen.
Kijk voor meer informatie op geboxte houvasten