kunstkoopactie in nieuwe vorm

KunstKoopActies

Het is alweer twee jaar geleden dat de eerste KunstKoopActie in 2017 werd gelanceerd. Voor deze actie waren 15 unieke fotowerken geselecteerd. Deze werden gedurende het hele jaar met een zeer aantrekkelijke korting te koop aangeboden.
In 2018 is de actie voor de tweede keer volgens hetzelfde idee gehouden.

En inderdaad, de kunstwerken vlogen niet als warme broodjes over de toonbank. Dat was ook niet de bedoeling, en zeker niet de verwachting van de actie. Maar er zijn wel enkele kunstliefhebbers die de weg hebben gevonden en zich hebben verbonden met een werk.
En dat is eigenlijk het belangrijkste!

Andere vorm vanaf 2019

Ook dit jaar is er weer een KunstKoopActie. Alleen zal de actie een andere vorm krijgen. Te beginnen in januari 2019 worden voortaan tweemaandelijks 2 werken geselecteerd. Deze fotowerken zijn, vanaf de dag van hun presentatie, voor een fors verlaagde prijs te koop. En deze lage prijs blijft laag, totdat het werk verkocht is!

Verder zijn ook de niet verkochte werken uit vorige acties vanaf nu tegen de eerder vastgestelde lage prijzen te koop. Daarmee is dus al een mooie collectie gunstig geprijsde kunstwerken beschikbaar, die alleen maar groter wordt!

Voor meer informatie over de actie klik op KunstKoopActie.

De keuze voor januari 2019

De keuze voor januari 2019 is gemaakt! De geselecteerde werken zijn hieronder opgenomen.
Klik op de afbeelding voor de prijs en verdere gegevens van het bewuste werk.

kka 2019 01
de keuze van januari (2019/01)
de keuze van januari (2019/02)